| ๑۩۞۩๑ سایت جامع مهندسی پزشکی ايران ๑۩۞۩๑ :: انجمن ها :: گفتمان های علمی :: راهنمایی و مشاوره |
|
<< موضوع قبلی | موضوع بعدی >> |
| پایان نامه | ||
|
مدیران: مسلم بگل, صادق زاده, ميلاد, عطیه پور بختيار, احسان سعادت, FARID, احمد زرنگ
|
| نویسنده | ارسال | ||
| mahmood_miri |
| ||
| سلام به تمام دوستان دزمد. تقریباَ تمام کاربران این سایت به عنوان دانشجویان و یا فارغ تحصیلان رشته مهندسی پزشکی هستند. گاهی اوقات میخوایم رو یه موضوع خاص کار کنیم ، ولی نمیدونیم قبل از ما چه کسانی تو اون زمینه کار کردند و میتونند بهمون کمک کنند. به همین خاطر پیشنهاد میکنم دوستانی که علاقه مند هستند موضوع پایان نامه و یا زمینه های تخصصی کارشون رو اعلام کنند و بگن به چه چیزایی احتیاج دارند و یا اینکه دوست دارند رو چه موضوعی پایان نامه بنویسند ، تا هم بیشتر با کار هم آشنا شیم ، هم یه کمکی به هم برسونیم. پیشاپیش از همکاری همه دوستان سپاسگذارم. [ ویرایش شد. جمعه 17 مهر 1388, 11:13 قبلازظهر ] | |||
| بازگشت به بالا | | ||
| mahmood_miri |
| ||
| اول از خودم شروع میکنم. پایان نامه دوره کارشناسیم در مورد خستگی عضلانی و تحلیل اون با wavelet بود . تو ارشد هم رو پردازش سیگنالهای مغزی و پش بینی صرع با معیار های آشوب کار میکنم. تو زمینه بیومتریک و تشخیص هویت هم چندتا پروژه انجام دادم ( تشخیص هویت از روی صدا - تشخیص هویت از روی عنبیه-تشخیص هویت از روی اثر انگشت) تو زمینه پردازش و ثبت سیگنالهای حیاتی( EEG) هم مشغول به کارم. در زمینه مدل سازی هم روی مدل ریه و تنفس مصنوعی کار کردم. در زمینه شبکه عصبی هم یه سری کارا از دستم بر میاد/ در حال حاضر هم در به در دنبال دیتای EEG از افراد سیگاری میگردم ( اگه تو این زمینه کسی میتونه بهم یه کمک بده ممنون میشم ) اگه کسی دیتای EEG از بیماران صرعی خواست من در خدمتم. [ ویرایش شد. جمعه 17 مهر 1388, 11:13 قبلازظهر ] | |||
| بازگشت به بالا | | ||
| مسلم بگل |
| ||
Webmaster Of Dezmed![]() | سلام با تشکر از آقای میری پیشنهاد بسیار خوبی هست. منم عنوان پروژه پایانیم رو با استاد راهنمام OK کردم . در زمینه بیومتریک هست امیدوارم بتونم از کمک دوستان صاحب نظر هم استفاده کنم. زمینه های کاری من هم اینا هست : تله مدیسین تحلیل سیگنال های ECG توسط نرم افزار Matlab ارسال سیگنال های قلبی بیمار از طریق اینترنت ، شبکه ، بلوتوث و Wireless انجام تحقیقاتی در زمینه ECT (درمان با تشنج های الکتریکی) انجام پروژه پردازش تصویر با عنوان تشخیص حروف لاتین در تصویر توسط الگوریتم سطح باینری تصویر در زمینه دستگاه الکتروسرجی هم چند مقاله داشتم. انجام پروژه برقراری ارتباط سریال با لب ویو جهت ارسال و دریافت سیگنال های حیاتی در مورد پردازش Real Time سیگنال های قلبی هم کار کردم. الان هم دارم درباره روی مدلسازی سیستم های بیولوژیکی کار میکنم. موضوعاتی رو هم درباره Pattern Recognition در نظر دارم که در حال بررسی و تحقیق تو این زمینه هستم. دارم یه کتاب هم می نویسم که فعلاً لو نمیدم ! و یه سری خورده کاری های دیگه که خیلی مهم نیستند ! این بود زندگی نامه علمی من بچه ها بقیه هم بیان بگن ، حتی اگه روی یه مقاله هم کار کردید و یه سری اطلاعات دربارش دارید بگید. همه دوست دارند که به بهشت بروند, ولی کسی دوست ندارد که بمیرد. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| مسلم بگل |
| ||
Webmaster Of Dezmed![]() | به نظر میاد بقیه تمایل ندارن بگن تا حالا چه تحقیقاتی کردند ...! همه دوست دارند که به بهشت بروند, ولی کسی دوست ندارد که بمیرد. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| bavarsad |
| ||
| | سلام پيشنهاد خوبيه. ولي من به شخصه تا حالا كارهام توي حد پروژه هاي درسي دانشگاه بوده. يه خورده پردازش تصاوير كه با حركت دوربين تخريب شدن. ولي الان راجع به امواج التراسوند و كاربردهاي درماني و تشخيصيشون به طور جدي كار ميكنم . بقيه بچه ها هم كاراي كوچيك و بزرگشون بگن . روي هم جمع شه ، بد نميشه خداي ما اگر در خود ماست كسي كه بي خداست ، پس خودش نيست If God lived in our own self So the one who is Godless ، is selfless. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| مسلم بگل |
| ||
Webmaster Of Dezmed![]() | انشالله اگه همه بیان و فعالیت هاشون رو اعلام کنن من یه لیست از زمینه های کاری بچه های سایت آماده می کنم میزنم تو سایت تا هر کی توی پروژه خاصی به مشکل بر خورد بدونه باید به کی مراجعه کنه. نظرتون چیه ؟ همه دوست دارند که به بهشت بروند, ولی کسی دوست ندارد که بمیرد. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| sahar_power_62 |
| ||
| با سلام منم الان بايد شروع كنم به كار كردن روي پروژه ولي نميدونم چي، آخه من ليسانسم برق بوده و قبلا روي ژنراتور كار ميكردم. ولي الان شايد روي SAW sensor , RFID بخوام كار كنم.كسي ميتونه كمكي كنه ممنون ميشم. | |||
| بازگشت به بالا | | ||
| mahmood_miri |
| ||
| سلام به تمام دوستان منم با نظر مهندس بگل موافقم هر كس هر كاري انجام داده اعلام كنه تا يه ليست از فعاليت هاي دوستان داشته باشيم كه به درد همه بخوره | |||
| بازگشت به بالا | | ||
| bavarsad |
| ||
| | سلام بچه ها نظرتون عاليه . لطفا همه دوستان همكاري كنن . خداي ما اگر در خود ماست كسي كه بي خداست ، پس خودش نيست If God lived in our own self So the one who is Godless ، is selfless. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| مسلم بگل |
| ||
Webmaster Of Dezmed![]() | این مطلب رو مجدداً زنده کردم! تا بیاید و زمینه های همکاری رو مشخص کنیم، ضمناً هم زمان با به روز شدن این قسمت لیست تخصص های اعضا هم آماده شده و به زودی در سایت قرار خواهد گرفت. همه دوست دارند که به بهشت بروند, ولی کسی دوست ندارد که بمیرد. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| FARID |
| ||
farid![]() | سلام من هم در زمینه ی هوش مصنوعی و پردازش سیگنالهای حیاتی M.Sc. Biomedical Engineering Student Institute of Advance Technology (ITMA) University Putra Malaysia farid_motlaq@hotmail.com "What one knows is, in youth, of little moment: they know enough who know how to learn." Henry Adams "What we once thought was sufficient education is only as good as the day is long." Byron Pulsifer "What we learn with pleasure we never forget." Alfred Mercier "It isn't that educational materials are irrelevant or boring; it is more a matter of who teaches. Those that are great educators bring additional value to any material by painting a picture that links all learning to adaptation skills." Byron Pulsifer "What is important is to keep learning, to enjoy challenge, and to tolerate ambiguity. In the end there are no certain answers." Martina Horner "In a completely rational society, the best of us would aspire to be teachers and the rest of us would have to settle for something less, because passing civilization along from one generation to the next ought to be the highest honor and the highest responsibility anyone could have." Lee Iacocca | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| مسلم بگل |
| ||
Webmaster Of Dezmed![]() | فرید جان اگه بتونی یکم ریزترش کنی خیلی بهتره همه دوست دارند که به بهشت بروند, ولی کسی دوست ندارد که بمیرد. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| ZAHRA-Z |
| ||
| سلام منم پروژه پایانیم در مورد RFID بود که همین دیروز دفاع کردم ،اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم. :5: بیاندیش!! چه چیز بهتر است؟ من آنرا برایت آرزو میکنم . | |||
| بازگشت به بالا | | ||
| مسلم بگل |
| ||
Webmaster Of Dezmed![]() | آره از بچه ها شنیدم ! اگه تونستید یه چکیده از پروژتون رو بفرستید تا در سایت قرار بدیم. همه دوست دارند که به بهشت بروند, ولی کسی دوست ندارد که بمیرد. | ||
| بازگشت به بالا | | ||
| mahmood_miri |
| ||
| از تمام دوستانی که قول مساعدت دادند بینهایت سپاسگذارم اگه کسی پایان نامه ای غیر از پایان نامه خودش رو هم بزاره خوبه( با رضایت نویسنده) و در تکمیل شدن این مجموعه کمک بزرگی میکنه | |||
| بازگشت به بالا | | ||
راهنمای رنگی:مدیریت کل, مدیر, کاربر فعال, اعضای هسته علمی سایت, عضو |
|