| ๑۩۞۩๑ سایت جامع مهندسی پزشکی ايران ๑۩۞۩๑ :: انجمن ها :: تجهیزات پزشکی :: سیستم های تصویربرداری |
|
<< موضوع قبلی | موضوع بعدی >> |
| دستگاه سونوگرافی | ||
|
مدیران: مسلم بگل, صادق زاده, ميلاد, عطیه پور بختيار, احسان سعادت, FARID, احمد زرنگ
|
| نویسنده | ارسال | ||||
| michel |
| ||||
| دوستان خوبم سلام تصاویر سونوگرافی رو دکترا به صورت پرینت شده بررسی میکنن اما برای اینکه بخواهیم روی اونها الگوریتمهای پردازش تصویر رو پیاده کنیم نیازه تصویر رو داشته باشیم منشی ای که من ازش سوال کردم میگفت نمیدونه تصویر کجای دستگاه ذخیره میشه و چطور باید به صورت فایل تصویر در اختیارم بذاره و میگه تصویر رو اسکن کنم اما از برخی مهندسها سوال کردم میگن تصاویر تو خود دستگاه با فرمت dicom ذخیره میشه اگه کسی با دستگاه سونوگرافی آشنایی داره میشه بگه تصاویر کجا ذخیره میشن و چطور باید به صورت فایل تصویر از دستگاه استخراجش کنم؟؟؟ ممنون میشم خیلی ضروریه http://morajab.blogfa.com | |||||
| بازگشت به بالا | | ||||
| احسان سعادت |
| ||||
| | سلام دوست عزیز معمولا در اکثر مراکز تصویربرداری سیستم پکس (PACS) وجود دارد که تصاویر با فرمت DICOM قابل دریافت میباشد اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری [ ![]() | ||||
| michel |
| ||||
| با سلام و تشکر از پاسختون من به اطلاعات دقیقتری درمورد دستگاه سونوگرافی نیاز دارم متصدی دستگاه که تو بیمارستان مسئول انجام سونوگرافی بر روی بیماران هست در مورد تصویر اطلاعی نداره وبیان میکنه که دستگاه موجود در این بیمارستان قابلیت ذخیره تصویر رو نداره و اگر کسی مثلا سونوگرافی کرده باشه بعد به تصویرش نیاز داشته باشه اگه خودش تصویری رو که پزشک بهش داده نداشته باشه هیچ راهی برای دسترسی به اون تصویر وجود نداره... من نمیدونم این حرف چقدر صحت داره اما مشکل اینجاست حتی وقتی از دکتر هم سوال کردم گفت ما از روی تصویر پرینت شده وضعیت بیمار رو بررسی میکنیم و درمورد فایل تصویر اطلاعی ندارم ... فرض کنیم این دستگاه سونوگرافی رو در اختیار داشته باشیم کسی میدونه چطور باید فایل ذخیره شده تصویر( در صورت وجود) رو بدست آورد؟( منظورم اینه که ممکنه دکترا در این زمینه اطلاعات نداشته باشند و برای باز کردن از سرخودشون میگن اصلا این دستگاه قابلیت سیو تصویر رو نداره ..... سوال دومم اینه که فرض کنیم حرف این شخص درست باشه و حالا مجبور باشیم تصویر رو اسکن کنیم آیا کیفیت تصویر اسکن شده میتونه دقیقا مشابه تصویر اصلی باشه؟ منظورم اینه که میدونیم با روشهای پردازش تصویر روی فایل تصویر میتونیم خیلی از مشخصات غیر واضح و غیر آشکار رو استخراج کنیم آیا تصویر اسکن شده هم به اون اندازه میتونه دقیق باشه ؟؟؟؟( چون موضوع سر تشخیص پزشکی هست ...) ممنون http://morajab.blogfa.com | |||||
| احسان سعادت |
| ||||
| | آقای michel.. زمینه تخصصی بنده روی دستگاههای سی تی اسکن هست اما تا اونجایی که اطلاع دارم و باکارشناسهای رادیولوژی در این زمینه مشورت کردم اکثرا دستگاه های تصویربرداری دارای سیستمی مشابه در ذخیره دیتاهای بیماران هستن. همونطور که در تایپیک قبلی گفتم اگر مرکزی که مورد نظر شما هست دارای سیستم پکس باشد که میتونین تصاویر رو از اونجا بردارید حالا مثلا با فرمت دایکام و بعد با نرم افزارهای مخصوصی به فرمت دلخواه تبدیل کنین یا اگر که نداشته باشن باید به محیط نصب نرم افزار برین و از اونجا تصاویررو پیدا کنین و بردارین. البته خاطرنشان میکنم در این مورد آخری معمولا مراکز همکاری نمیکنن چونکه ریسکش واسشون گرون تموم میشه! واسه همین شما اگه بتونین تو این مورد خاص با شرکتهای مرتبط تو این زمینه مشورت و کمک بخواین خیلی بهتره. اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری [ ![]() | ||||
| احسان سعادت |
| ||||
| | سیستم آرشیو دیجیتالی تصاویر سه بعدی سونوگرافی
سیستم 3D Sono Soft شامل نرمافزار مربوطه بهمراه سخت افزار مناسب یک راه حل کامل (Total Solution) را برای تهیه تصاویر دیجیتال سه بعدی از طریق دستگاههای اولتراسوند فراهم میآورد. این تکنولوژی جدید و شگفت انگیز به ویژه در سه بعدی سازی تصاویر چهره و سایر اعضای جنین کاربرد دارد. مشخصات و ویژگیهای سیستم حاضر را میتوان در موارد زیر بیان کرد: 1- سهولت اتصال به انواع دستگاههای اولتراسوند بمنظور دریافت دادههای اولتراسونیک با قابلیت تنظیم مشخصات سیگنال دریافتی (بهره، آفست، نرخ نمونهبرداری، بازه زمانی نمونهبرداری و ورودی ویدئو PAL/NTSC) 2- بدون نیاز به سنسورهای مکانی خاص و با زمان اسکن کوتاه امکان نمایش بلادرنگ(On line) تصاویر دو بعدی و نمایش سه بعدی آنها به صورت همزمان فراهم خواهد آمد. 3- با در اختیار داشتن پدال پایی برای دریافت تصاویر، پزشک آزادی عملی بیشتری خواهد داشت. 4- واسط کاربر نرمافزار سیستم با ظرافت کامل برای کاربری بهینه طراحی شده است. (User Friendly) 5- وجود ابزارهای قدرتمند متعدد بمنظور پردازش و نمایش تصاویر شامل: • ابزارهای برش تصاویر سه بعدی در ابعاد مختلف • تنظیم و انتخاب نواحی مطلوب در تصاویر (ROI) • امکان بزرگنمایی، انتقال، برش و چرخش تصاویر در سه بعد و در جهات مختلف • رفع اشكال Noise از تصاویر با اعمال فیلترهای مناسب • تنظیم شدت روشنایی و امكان رنگآمیزی تصاویر با امکان انتخاب 14 نوع طراحی رنگآمیزی مختلف • تولید فایل بیت مپ (Bit map) از تصاویر سه بعدی • تنظیم عمق و صفحهبندی در تصاویر سه بعدی به میزان دلخواه 6- امکان چاپ تصاویر رنگی و ذخیره آنها به صورت فایل دیجیتالی 7- سهولت آمادهسازی مجدد سیستم با بارگذاری دوباره دادهها 8- تشکیل پرونده دیجیتالی شامل اطلاعات بیمار، تصاویر و تشخیصهای پزشکی برای بیماران 9- امکان نمایش همزمان تصاویر دوبعدی و سه بعدی بمنظور مقایسه 10- امکان تخمین سریع و آسان هفته بارداری و سن جنین 11- قابلیت اتصال سیستم به شبکه بمنظور تسهیم (Share) اطلاعات بیمار و دسترسی به سایر بانکهای اطلاعاتی موجود در شبکه 12- یك دستگاه كامل طراحی شده منحصرا جهت اتصال به انواع دستگاههای التراسوند با مشخصات برجسته شامل: • Intel based PC با كلیه تجهیزات جانبی مورد نیاز • پرینتر مناسب • CD WRITER قدرتمند • بردهای مختلف برای اتصال اجزای سخت افزار سیستم • پدال پایی توجیه فنی، علمی و اقتصادی سیستم كامل Sono Soft 1- با توجه به اقبال عمومی كلیه بیماران و مخصوصا والدین جنین به داشتن CD تصویر سه بعدی و رنگآمیزی شده و قابل چاپ و تكثیر كه كاملا تغییر قیمت مربوطه را به چند برابر با رضایت كامل امكانپذیر میسازد، سیستم مذكور ظرف چند ماه كلیه هزینههای سرمایهگذاری انجام شده را جواب داده و یك طرح كاملا سودآور و اقتصادی برای كلیه رادیولوژیها میباشد. 2- آرشیو دیجیتالی اطلاعات بیماران در سطح وسیع و با مدت قابل قبول در واقع حفظ سابقه و پرونده بیمار را جهت پزشكان و متخصصین رادیولوژی برای تشخیص بهتر در مدت زمان طولانیتر امكانپذیر میسازد. وضعیت نامطلوب از بین رفتن و گم شدن، مضمحل شدن و یا تغییر حالت دادن فیلمهای سونوگرافی كه از معضلات مهم رادیولوژی میباشد، در این روش جای خود را به پرونده دقیق و دیجیتالی بیماران میدهد كه نسخهای از آن با قابلیت تكثیر نزد بیمار باقی میماند. 3- با توجه به قیمت فیلمهای رادیولوژی، Film less شدن رادیولوژیها و یا لااقل كم كردن تعداد فیلمهای مصرفی، هزینههای رادیولوژی را به میزان قابل ملاحظهای كاهش میدهد. 4- تصاویر سه بعدی رنگآمیزی شده، برش شده با قابلیت بزرگ شدن مناطقی از آن كه مورد نظر متخصصین میباشد امكان تشخیص صحیح، سریع و به موقع را به متخصصین میدهد كه پارامتر كاهش زمان مصروفه متخصصین و بالا رفتن كارآیی آنها میتواند در شرایطی بزرگترین صرفه اقتصادی را متوجه رادیولوژیها و بیمارستانها نماید. 5- سیستم Sono Soft بعنوان قسمتی از سیستم گسترده استاندارد PACS تولید شده و كاملا با داشتن همخوانی لازم با سایر قسمتهای سیستم، بعنوان بخشی از سیستم كامل و جامع اطلاعات رادیولوژی میتواند قسمتی از مجموعه تصاویر و تشخیصهای پزشكی یك بیمار در یك برهه زمانی باشد كه نه تنها با تكمیل آن و در دسترس بودن پرونده دیجیتالی بیمار، شامل كلیه تصاویر اخذ شده و اقدامات و تشخیصهای انجام شده بلاشك تاثیر مهمی در روند تشخیص و سپس رفع بیماری و آسیبها و یافتن سلامتی كامل بیمار در حداقل زمان و با هزینه مناسب بگذارد و همچنین امكانات ارتباط از راه دور با كل پرونده دیجیتالی بیمار و یا هر كدام از تصاویر آنها را در جهت تشخیص و یا مشورت از راه دور با متخصصین (Tele Radioligy) را فراهم میسازد بلكه با بالا بردن راندمان كارآیی پزشكان و متخصصین، مسلما در برآوردهای اقتصادی نقشی غیرقابل انكار خواهد داشت. قیمت و نحوه تحویل قیمت یك سیستم كامل Sono Soft شامل یك دستگاه كامل مجهز به پرینتر، CD WRITER، بردها و تجهیزات الكترونیك مربوطه یك دستگاه كامپیوتر Pentium 4 با امكانات بسیار بالا و برجسته و سیستم ارتباطی جانبی كامپیوتر كه كلیه آنها در یك دستگاه كامل، با طراحی مناسب و به زیبایی جاسازی شدهاند همراه با نرمافزار كارا كه كلیه امكانات توضیح داده شده سه بعدی On line را جهت متخصصین فراهم میسازد به دو صورت قابل تحویل میباشد: 1- بصورت یك ایستگاه كاری در سیستم جامع و استاندارد PACS كه در اینصورت قیمت و نحوه و مدت تحویل آن با كل مجموعه ایستگاههای كاری در سیستم PACS تعیین میشود. 2- بصورت یك سیستم مجزا و منحصرا جهت اتصال به دستگاه اولتراسوند مربوطه كه قیمت آن 45.000.000 ریال و مدت تحویل آن از تاریخ سفارش و دریافت پیشپرداخت مربوطه، یكماه میباشد. منبع:سیف سافت(http://www.safesoft-co.com) http://www.safesoft-co.com/ [ ویرایش شد. دوشنبه 11 مرداد 1389, 14:32 بعدازظهر ] اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری [ ![]() | ||||
| |||||
راهنمای رنگی:مدیریت کل, مدیر, کاربر فعال, اعضای هسته علمی سایت, عضو |
|